domingo, 20 de agosto de 2017

Sortideta a Sant Pere Màrtir

Participants d'avui:
Adrià
Sergi Funghi Prosciuto
Oriol
Àlex Elèctric
José Green Joe
Nica el Celta Vasco - Ay va la ostia ...
Frank La Merkel - el líder temporal ... no ho feu mai més ... :-)

Resum:
Per alguns va ser la primera vegada després de les vacances i per altres encara no les han fet. D'aquesta manera el Blog també es reviu ...
Vam quedan com sempre devant del Monestir de Sant Cugat per iniciar la nostra sortideta. Com el líder habitual va quedar-se dormit ... sense paraules ... i el líder suplent no es va presentar per sortir pissant ratlles ... el lideratge va ser agafat per La Merkel que ja sabeu que és una cosa no molt bona. Després de haver-ho consultat amb l'Oriol vam pujar per camí principal cap al pantà de Can Borell ...

Déu meu ...  


... i deprés per una pujadeta de res cap a Sant Medir però passant per Mas Jané i la Font ... no sé com es diu ... 


Vam seguir per la pista principal i pel Zigazaga a Vista Rica. Continuant per la carretera fins al camí del bombers per baixar pel Viver de Can Borni cap a la carretera d'aigua. Arribant al final vam pujar per la part darrera a Sant Pere Màrtir. ja teniem les primeres queijes ... no entenc perque ... :-).




Després de la baixada molt ràpida de la torre vam girar a la esquerra per agafar un camí molt xulo. L'Àlex va alisionar perque mai ho había fet. Ja he passt un video al Dropbox.

Com no teniem prou vam pujar direcció Can Pascual peró com van anar el Sergi amb nosaltres ens vam perdre pel bosc ... finalment vam baixar per Les Planes i per la Salut on gaudía una vegada més el nostre company Àlex a la hora de baixar per la trialereta per la Salut. Finalment vam arribar a la plaça de Mirasol per¡o com teniem molta pressa vam treure a Sant Cugat a la Tasca ... aixís es diu el Xinés per pendre una cervesa peró estava tancada.

Relive Video

Video

Track
GPX